torsdag 5. februar 2009

AUS på tur til København

Askers Unge Strykere skal på tur til København fra onsdag 20. mai til søndag 24. mai 2009. Vi planlegger å reise med båt som legger fra kai i Oslo presis kl 17:00 på onsdag og er fremme 09:30 torsdag morgen i København. Hjemreisen blir lørdag ettermiddag klokken 17:00 fra København. Båten er hjemme i Oslo igjen søndag morgen 24. mai 2009, klokken 09:30.

Foreløpig har vi fått i oppdrag å spille i Sjømannskirken i København på Kristi Himmelfarts-gudstjeneste på torsdag formiddag og på en lørdagslunsj i Sjømannskirken lørdag ettermiddag. Fredag ettermiddag/kveld er det meningen at vi skal besøke Tivoli sammen.

Det var mange foreldre med på forrige tur og det håper vi det blir nå og, men du vil bli tatt vare på og passet på hvis du reiser alene. Selv om dette er en tur for orkestermedlemmene er det mulig å ha med søsken. Nærmere informasjon kommer, men vi må bestille båtbilletter og overnattingsplass før alt blir bortbestilt. DERFOR……..  MELD DERE PÅ SNAREST ……. SENEST INNEN onsdag 4. februar. Vi ønsker å vite hvor mange voksne og barn vi skal bestille båtbilletter til, om du kan sove sammen med flere eller om du har andre ønsker (på båten og i Danmark). Svar på mail til eileen(at)lifi.no merk ”Danmark AUS”. Spørsmål kan stilles samme sted.

Korte fakta: Vi reiser uten biler – felles transport eller vi bruker beina i København (hvis noen insisterer på å ha med bil må dere si fra… og betale for å ha den med). Forutsette utgifter blir til båtreise, mat, vandrehjem (undersøkes), tivoli og eventuelle andre felles aktiviteter. Estimert beløp kommer senere. Vi øver en økt hver dag, og bruker resten av tiden sammen og opplever København – bl.a. Tivoli.

Med vennlig hilsen Turkommiteen

Ingen kommentarer: