torsdag 24. februar 2011

Bli med til Saltögården!


Vi inviterer musikere og foreldre/søsken til seminar på Saltögården  i Sverige, helgen 29.april – 1. mai 2011. På seminaret blir det øvelser, konserter, tre fellesmåltider og nok med tid til bare å kose seg. Vi regner med å starte på Saltö fredag den 29. april ca 18.30 og avslutter med konsert på søndag den 1. mai. Hjemreise blir ca kl.15, etter avslutningskonserten.

Saltö ligger i Kosterfjorden, rett sør for Strömstad, ca. 2 timers kjøring (beregn mer tid fordi det er  fredag ettermiddag), og er et flott seminarsted.  Dere kan lese mer om Saltö på www.saltogarden.se.

Vi har leid alle seks husene på gården, og husene inneholder soveplasser, kjøkken, toalett og dusj. I noen av husene finnes også flygel eller piano. Det største huset har konsertsal og matsal, der vi kan ha fellesmåltider og fellesøvelser.

For to overnattinger, to middager og én lunsj skal dere betale kr. 500,- pr. deltager, enten det er voksne eller barn. Barn under 2 år er selvfølgelig gratis! Styret har valgt å sponse en del av leiekostnadene for å holde prisen nede.

I tillegg betaler dere selv for resten av maten (to frokoster og lunsj lørdag ), samt reisen. Her satser vi på foreldre som kjører privatbiler. Vi vil fordele ansvar/oppgaver så snart vi har fått inn alle påmeldinger. Får vi ikke nok sjåfører, er det også mulig å reise med rutebuss fra Oslo til Strømstad, og vi organiserer henting Strømstad-Saltø.

Vi gleder oss veldig til å reise på  tur sammen igjen,  og vi håper selvfølgelig at alle har mulighet til å være med på en deilig helg til Saltö.

Ingen kommentarer: