tirsdag 11. september 2012

Frankrike-tur - bindende påmelding

Turen for ungdommene våren 2013 blir torsdag 25. april – søndag 28. april!

Vi har lenge planlagt tur til Frankrike, nærmere bestemt ORLÉANS, som ligger 12 mil sør for Paris. Mange av dere er allerede forhåndspåmeldte, og vi er godt igang med planleggingen sammen med kor og dirigent i Orléans.

Etter at vi fikk en del frafall på grunn av vårt første forslag til reisetidspunkt, valgte Styret og Vladimir å endre datoen for reisen. Vi har nå bestemt oss for siste helgen i april, og vi håper at det ikke fører til store problemer for dere som allerede er påmeldt.

Dette betyr at skoleungdommene må ha fri fredag 26. april. I verste fall også noen timer på torsdag, da vi ennå ikke har klart hvilket fly vi reiser med. Vi arbeider for en god pris og ønsker å bestille så snart antallet er noenlunde klart. Det er derfor viktig for oss allerede nå å få vite hvor mange som blir med! Vi ønsker tilbakemelding innen 21. september med bindende påmelding. Dette gjelder også alle som er forhåndspåmeldte!

Vi skal holde konsert i samarbeid med den svært dyktige pianisten Ludmil Raytchev som blant annet er dirigent for koret ”Chorale de la Source” og professor i piano og kammermusikk ved Conservatoire d'Olivet.

Vi ser for oss et program som dette, med alle mulige forbehold om endringer:
  • Torsdag ettermiddag: Flyreise Oslo-Paris der en buss tar oss med til Orléans og første prøve med koret vi skal ha konsert med. Deretter innkvartering på hotell.
  • Fredag/Lørdag: Prøver og konserter med koret. Litt tid til å bli kjent i Orléans.
  • Søndag: Vi satser på noen timer i Paris på søndagen, med hjemreise på kvelden.
  • Ankomst Oslo sent søndag kveld.
Vi kan dessverre ikke komme med eksakt pris ennå, men vi håper å få tur og opphold til ca. kr. 4.000 per ungdom. Det vil ikke bli annen ”sponsing” av turen enn overskuddet fra Hawaii-turen og eventuelle dugnadsjobber.

HUSK PÅMELDING TIL KARIN INNEN 21. september!

Ingen kommentarer: