lørdag 8. september 2018

Ny tur for ungdommen høst 2019Kjære alle ungdommer og foreldre i Musica Sinfonietta.

SEOUL, SØR-KOREA
 
Tusen takk til alle ungdommene som gjorde lørdagskvelden til en fest i Asker kulturhus. Det ble en fantastisk flott konsert med dere og bandet «A Saucerful of Secrets».
     
Vi har så vidt landet etter vår store USA-turné , men Vladimir og Styret er igjen i gang med å planlegge neste turné for ungdommene.  Vi har hatt et tilbud om samarbeid med et annet ungdomsorkester liggende på vent i flere måneder, og nå må vi svare tilbake.
Vi har fått en unik mulighet til å samarbeide med Kangnam ungdomsorkester i Seoul i Sør-Korea.  Dirigent for orkesteret, Jang Nam Seo, hadde opprinnelig ønsket at vi hadde tatt turen allerede denne høsten.  Vi er (heldigvis) såpass realistiske at vi kommer med  forslag om høstferien 2019 som første mulighet for en ny turné for ungdomsorkesteret.
Mor til Jaesung i Ungdomsorkesteret, Jeong Eun Oh, kjenner dirigenten og orkesteret i Seoul og er vår kontakt-person i kontakten med Sør-Korea.
Hva tenker dere foreldre om turné til Sør-Korea og Seoul for ungdommene i uke 40 i 2019? 
Reisedatoer blir mest sannsynlig : Utreise Fredag 27  september 2019  og hjemkomst  søndag 6. oktober 2019
Pris: Vi vil søke støtte til turen hos Sparebankstiftelsen og kommunen og andre bidragsytere, vi vil spare alle dugnadspenger og håper å få turen så billig som mulig for ungdommene. Vi har vedtatt at alle turer skal koste under kr. 10.000,-.
NB!  Det vi ønsker i første omgang er en tilbakemelding fra alle om det er aktuelt, kan være aktuelt eller ikke er aktuelt å være med på denne turen.  Send svar til Karin innen førstkommende tirsdag kl. 17.00. 
Dette er ingen påmelding til tur. Vi må bare vite om det kan være mulig å reise med orkesteret, slik at vi kan gi et svar tilbake til Sør-Korea. 
Ta gjerne kontakt hvis dere har tanker eller spørsmål om turen.

Med vennlig  hilsen
Styret v/Karin    mobil 92282378

Ingen kommentarer: